Tänään on

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30 % mökin vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä (14 vrk laskun päiväyksestä), tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua.

Jos mökkivarauksen kesto on kolme viikkoa tai enemmän, peritään ennakkomaksuna 50 % vuokrahinnasta.

Mikäli varauksen alkuun on 63 vuorokautta (9 viikkoa) tai enemmän, maksetaan summa kahdessa erässä. Ennakkomaksu erääntyy maksettavaksi 14 vuorokauden kuluttua laskun päiväyksestä.

Loppusuoritus erääntyy maksettavaksi 6 viikkoa ennen loman alkua.
Mikäli varauksen alkuun on 50-62 vuorokautta (7-9 viikkoa), maksetaan koko summa kerralla ja lasku on maksettava 6 viikkoa ennen loman alkua.

Mikäli varauksen alkuun on 21-49 vuorokautta (3-7 viikkoa), maksetaan koko summa kerralla ja lasku on maksettava viikon kuluttua laskun päiväyksestä.

Mikäli varauksen alkuun on 20 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko summa kerralla ja lasku on maksettava 2 vuorokauden kuluttua laskun päiväyksestä.

Mikäli varauksen alkuun on 6 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko summa välittömästi samana päivänä.

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 17.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Mökin vuokrahintaan kuuluu loma-asunnon ja saunan vapaa käyttöoikeus. Myös tenniskentän ja soutuveneen vapaa käyttöoikeus sisältyy hintaan.

Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet sekä polttoaine lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan.

Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokrahintaan. Halutessaan vuokralainen voi vuokrata myös liinavaatteet ja pyyhkeet lisäveloituksella 15 eur / hlö.

Mökin siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse. Jokaisen vuokralaisen jälkeen siivooja siivoaa mökin. Siivous maksaa 95 eur ja se maksetaan vuokranmaksun yhteydessä.

Etusivulle